3 mei: San Francisco - Monterey (122 mijl - 2u47')


Grotere kaart weergeven

Vandaag om 7u00 opgestaan, ontbeten, de kamers gereserveerd voor de terugkeer en rond 9u00 zijn we dan van start gegaan met onze rondreis.
Het is prachtig weer in SF, maar naar mate de trip vordert komt de bewolking steeds hardnekkiger opzetten. Hieronder nog een zeldzame foto met een prettig zonnetje.Ver moeten we vandaag niet rijden, het is dan ook net middag als we in Monterey aankomen. Aangezien we verder niets geboekt hebben rijden we onmiddellijk naar het "Padre Oaks" motel. Gelukkig is er geen probleem om een kamer te krijgen.Eens alles opnieuw uitgeladen gaan we op zoek naar een eetgelegenheid. De "Routard" heeft ons al verschillende keren geholpen om een goede keus te maken en ook deze keer is het bingo. In Monterey vinden we een aangenaam restaurant met, zoals gewoonlijk, erg vriendelijke mensen. Het eten is er super lekker en de soep die ons aangeraden wordt is gewoonweg fantastisch.
De namiddag brengen we door in Monterey zelf, mede door het slechte weer, het is echt bij momenten koud nu, valt Monterey toch wat tegen.
We besluiten om nog wat van de prachtige kustlijn te genieten alvorens terug te keren naar ons motel.Na wat werk aan de foto's en de website is het alweer tijd om de honger te stillen. De "French Bakery" blijkt dicht te zijn, dus gaan we maar terug naar het gezellige restaurant van deze middag en worden er voor de tweede keer aangenaam verrast. Het is inmiddels al 21u00 geworden en we besluiten dat we maar eens vroeg onder de wol kruipen.
Morgen is er weer een nieuwe dag met hopelijk beter weer.

Dirk, Anne en Alain.

PS: Deze keer geen foto's van mij, maar van Anne.

Fotoalbum