25 mei: Mammoth Lakes

Vandaag hadden we afgesproken om rond 9u30 samen te gaan ontbijten. Hier in het stadje is er blijkbaar een vrij goede bakker.
Aangezien ik toch vroeg wakker was ben ik om 8u00 een uurtje gaan wandelen en heb enkele foto's gemaakt van de besneeuwde omgeving. Gelukkig had de dooi zich al ingezet.

 Na het ontbijt zijn we wat gaan rondneuzen in de winkels, omdat het morgen "Memorial Day" is geven vele winkels kortingen, der is niets dat ons kan bekoren dus gaan we maar op zoek naar een supermarkt om wat voedsel in te slaan. Onderweg nemen we hier en daar nog een foto.

     

Ondertussen is het opnieuw hevig beginnen sneeuwen.
Na de middag besluiten Anne en Alain om nog een kleine siësta te nemen. Ik ga voor een flinke wandeling in de stad, de sneeuwval is niet meer zo fel, maar ik ben nog helemaal niet ver als het terug heviger begint te sneeuwen, jammer want bij beter weer moet het hier heel gezellig zijn en zouden we verder de bergen kunnen intrekken om te genieten van prachtige panorama·s. Na een uurtje of twee hou ik het voor bekeken en ga mijn warme hotelkamer opzoeken. Het blijft maar sneeuwen dus kunnen we weinig anders doen dan wat TV kijken en op de PC de weerberichten in het oog houden. Gelukkig geeft men voor morgen beter weer zodat we toch gerust weer kunnen afzakken naar San Francisco.

·s Avonds zijn we enkel nog wat gaan eten en nadien terug naar de hotelkamer, het blijft maar sneeuwen.

Morgen beginnen we dan aan onze laatste tocht en is de cirkel rond.

Dirk, Anne en Alain.

Fotoalbum